Werkwijze

Van maandag tot en met vrijdag kun je je vraag stellen tijdens ons inloopspreekuur van 9.00 tot 12.00 uur in de Twyn (Verlaat 20e). Tijdens dit spreekuur is een professional van het CJG Veenendaal beschikbaar om meteen met je mee te denken over jouw vraag of aanmelding. We luisteren en komen samen met jou tot een goed antwoord of een passende oplossing. 

Je hulpvraag

Als je telefonisch contact met ons opneemt, krijg je iemand van het secretariaat aan de telefoon. Het secretariaat verwijst je naar het inloopspreekuur of zorgt ervoor dat je wordt teruggebeld door een hulpverlener van CJG Veenendaal. Je kunt ons ook een e-mail sturen met je vraag. Een jeugdwerker kijkt met je mee naar de hulpvraag en de mogelijkheden.

telefoonnummer (0318) 538 222
e-mailadres

Wilt u een afspraak maken met het consultatiebureau? Bel dan met GGD via (033) 460 00 46.

Gezin aan tafel

Hulp nodig tijdens een gesprek?

Je kunt tijdens het gesprek een bekende meenemen. Daarnaast kun je vragen of een medewerker van MEE met je mee gaat. Deze ondersteuning is onafhankelijk en gratis beschikbaar. Bel het CJG via (0318) 538 222 als je hiervan gebruik wilt maken. De cliĆ«ntondersteuner kan een luisterend oor bieden, je wegwijs maken, steun bieden bij de voorbereiding van een aanvraag of melding en ondersteunen bij het indienen van een klacht.