Programma Week van de opvoeding

Van 7 tot en met 11 oktober is het de Week van de opvoeding. In deze week organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Veenendaal twee bijeenkomsten: een over schermgebruik en een over samengestelde gezinnen.

7 oktober: Help mijn kind krijgt vierkante ogen

Op maandag 7 oktober organiseert het CJG in samenwerking met de GGD een avond over het schermgebruik van kinderen: Help mijn kind krijgt vierkante ogen! Deze avond is van 19.30 – 21.30 uur (inloop 19.00 uur) in de Twyn. De GGD gaat ook in op de medische kant. Wat doet schermgebruik met de ogen van kinderen? Het CJG geeft tips vanuit het positief opvoeden. Hoe kun je afspraken maken met je kind over het schermgebruik, passend bij de leeftijd? 

10 oktober: Samengestelde Gezinnen

Op donderdag 10 oktober is er een avond over Samengestelde Gezinnen. Deze avond is van 19.30 – 21.30 uur (inloop 19.00 uur) in Panorama en wordt verzorgd door Stiefgoed. Samengestelde gezinnen komen steeds meer voor, aangezien 40% van de huwelijken strandt. Een samengesteld gezin functioneert heel anders dan een kerngezin. U hoort deze avond persoonlijke verhalen en krijgt tips en tricks. Ook het perspectief van de kinderen komt aan bod. 

Aanmelden niet nodig!

U hoeft zich voor beide bijeenkomsten niet vooraf aan te melden. Voor meer informatie kunt u bellen met het CJG via (0318) 538 222. 

Naar overzicht