Organisaties waarmee wij samenwerken

Naast het CJG zijn er andere organisaties waar je terecht kunt met vragen over de opvoeding en ontwikkeling van je kind. Heb je een vermoeden van kindermishandeling? Dan is er Voor een veilig thuis.

Consultatiebureau

Het consultatiebureau geeft advies en biedt ondersteuning aan ouders en verzorgers. Er werken gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen en opvoeddeskundigen die de groei en ontwikkeling van je kind nauwlettend in de gaten houden. Zo krijgt je kind alle mogelijkheden om op te groeien tot een gezonde en evenwichtige volwassene. Ook krijgt je kind op het consultatiebureau gratis alle vaccinaties volgens het Rijksvaccinatieprogramma. Wil je meer weten over deze vaccinaties? Kijk op de website van GGD regio Utrecht of op Rijksvaccinatieprogramma.nl

Wil je contact opnemen met het Consultatiebureau? Bel de GGD via 033 460 00 46. Het consultatiebureau vind je op het adres Verlaat 20 E in Veenendaal.

Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

De Jeugdgezondheidszorg (waar het consultatiebureau en de schoolarts onder vallen) is onderdeel van de GGD. Hier werken jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen die de groei en ontwikkeling van je kind volgen. Bij hen kun je terecht met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien van kinderen tot 23 jaar.

Een medewerker van de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) sluit voor een goede afstemming ook aan bij de overleggen van de jeugdteams van het CJG.

Veens

Veens organiseert allerlei activiteiten in de verschillende buurthuizen voor ouders, kinderen en jongeren. Ben je op zoek naar een geschikte activiteit, bekijk het overzicht.